Reglament

              NORMATIVA 12ª CURSA POPULAR ABRERA CORRE D9 06/06/2021

 1.- El CLUB ATLETISME ABRERA, organitza en col·laboració amb la Regidoria d’Esports d’Abrera la 12a. CURSA POPULAR ABRERA CORRE D9, que es celebrarà el proper diumenge 6 de Juny de 2021.

2.- La Cursa és oberta a tothom. Els menors de 14 anys hauran de presentar una autorització paterna.

3.- La sortida i arribada, serà al c/ Antonio Machado.

4.- Hi haurà una única cursa de 5kms.

 5.- Totes les curses seran amb dorsal XIP i cronometrades per Novotiming by Runedia.

El cost de la inscripció serà el següent:

-Dorsal xip: 12€

6.- HORARIS, CATEGORIES, i DISTANCIES:

09:00 h             Cursa OPEN                M/F                 (*) veure detall             5k

(*) Categories Cursa Popular de 5k

M1/F1  Joves nascuts entre 1996 / 2004

M2/F2  Sèniors nascuts entre 1986 / 1995

M3/F3  Vet.35 nascuts entre 1976 / 1985

M4/F4  Vet.45 nascuts entre 1966 / 1975

M5/F5 Nascuts abans de 1965.

7.- PREMIS:

A la Cursa OPEN de 5k s’atorgaran trofeus als 3 primers classificats  de la general (M i F), així com als 3 primers locals (M i F) de la general. També hi haurà premi al primer/a de cada categoria (M i F).

8.- Les inscripcions a totes les curses ,només es podran realitzar per Internet a la web a partir del 25 d´Abril de 2021.

9.- Les inscripcions es tancaran el dimecres 3 de Juny de 2021 a les 24:00h. Disposarem de 15 dorsal per inscripcions d’ultima hora al preu de 15€.

10.- La recollida de dorsals i bossa del corredor, es podrà fer a la CASA DE CULTURA D’ABRERA C/FEDRICO GRACIA LORCA 17 08630 Abrera i el día de la Cursa al costat de la zona de Sortida/Arribada..

 – el divendres 4 de Juny de 17h a 20h.

 – el dissabte 5 de Juny de 10:30h a 12:00h

 – i el mateix dia de la cursa, fins a les 08:30 hrs del matí.

11.- És obligatori, durant tot el recorregut, portar el dorsal ben visible al pit.

12.- El temps màxim per realitzar la prova será de 45 minuts.

13.- Hi haurà avituallament líquid a la arribada a la meta.

14.- Els atletes tindran a la seva disposició servei de guarda-roba.

15.- L’Organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del circuit i horari de la cursa.

16.- Les reclamacions es faran per escrit una vegada hagin acabat les curses. La decisió de l’Organització serà inapel·lable.

17.- Els organitzadors no es responsabilitzaran dels danys físics o morals que qualsevol participant pugui causar-se o causar a tercers.

18.- Protocol COVID-19

En cas que aquest protocol contradigui en algun punt el Reglament de la cursa (o qualsevol altra informació que figuri al web), prevaldran les mesures d’aquest protocol.

La prioritat dels organitzadors és mantenir la seguretat i la salut de les persones que d’una manera o altra participin en l’esdeveniment. Això inclou no només els corredors, sinó també els espectadors, els voluntaris i l’equip de l’organització.

Hem elaborat un conjunt d’indicacions i mesures, que com a organitzadors ens comprometem i ens obliguem a aplicar.

Demanem a tothom col·laboració i paciència. Si us plau, respecteu les normes establertes i sigueu considerats amb els voluntaris i la resta de participants. La percepció de seguretat és molt personal i, per tant, si seguiu les recomanacions i els protocols establerts per l’organització, tothom podrà gaudir plenament d’aquesta diada esportiva.

La recollida de dorsals pels inscrits es realitzarà durant dos dies. S’adequarà un espai a l’aire lliure el divendres i dissabte previs a la cursa, aplicant les mesures de distanciament pròpies en aquest període.

L’únic punt d’avituallament serà al final de la cursa, a l’arribada els voluntaris donaran una bossa tancada amb l’aigua i productes a cada participant.

La sortida es realitzarà de manera esglaonada. Tenint en compte els 8m de línia de sortida, mantenint els 2m de seguretat, sortiran 20 corredors a la vegada i això cada 20 segons. Aquest temps de 20 segons permet tenir una distància superior a 10m entre cada corredor al moment de la sortida.

La mascareta serà obligatòria abans de la sortida i al moment d’entrar a la zona de pre-sortida. tambe será obligatori posarse-la a l’arribada a meta

Es mantindrà un espai lateral de 1,5m entre cada corredor i de 1,5m en profunditat.  

IMPORTANT:
Una vegada dins de la zona de pre-sortida o sortida cada corredor haurà de tenir posada la mascareta fins al moment que es doni LA SEVA sortida.

Un cop començada la cursa queda prohibit llençar la mascareta al terra, tant al principi com al llarg del recorregut. 

19.- Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les dels resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

El participant, pel fet d’inscriure’s a la cursa, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst.

19.- Pel simple fet de participar-hi, s’accepta la present NORMATIVA. Tot allò que no s’hagi previst serà resolt per l’Organització.

20.- Tot participant obtindrà una bossa amb divers obsequis proporcionats per les entitats col·laboradores.

21.-   El Club Atletisme d´Abrera, destinarà  1 euro de l´inscripció de cada participant,  com donació à  Caritas d´Abrera, fent una aportació econòmica ó el seu equivalent amb aliments de primera necessitat.